fbpx
Biografens store aften
Bio3.jpg
Asger Zap Show Teater viste en poetisk og morsom klovneentré. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Glostrup Kulturnat er den årlig begivenhed, som der bliver set mest frem til i Glostrup Bio. Mange af biografens aktive er involveret

Kulturnatten i Glostrup Bio bød i år både gensyn og genhør og nyheder. Programmet er sammensat således, at der er gang i den hele tiden i de to afdelinger, der udgør dagens lange program. Første afdeling fra 14-18 var lagt an på de yngre generationer, mens aftenens program fra 19 lagde blødt ud med danske evergreens og sluttede langt over midnat med hård rock, der næsten væltede huset. Hele dagen var særdeles velbesøgt. Det lignede en rekord.
På pladsen foran biografen have Røde Kors opstillet telte og forskelligt samaritter-udstyr. Ud over, at man kunne få noget at vide – og måske vælge at arbejde som frivillig i Røde Kors – kunne børnene få et voldsomt sår eller et søm igennem hånden. Altså for sjov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top