fbpx
Arrogant informationsdirektør
  Det er dog et voldsomt arrogant svar informationsdirektør Jens Juul giver i Folkebladet 14. oktober vedrørende flytning af Super Brugsen. Jens Juul kender åbenbart ikke til virkeligheden omkring Super Brugsen på Park Alle i dag, hvor rigtig mange gangbesværede og ældre medborgere handler hver dag. Jens Juul mener at borgerne bare kan gå videre […]

 

Det er dog et voldsomt arrogant svar informationsdirektør Jens Juul giver i Folkebladet 14. oktober vedrørende flytning af Super Brugsen. Jens Juul kender åbenbart ikke til virkeligheden omkring Super Brugsen på Park Alle i dag, hvor rigtig mange gangbesværede og ældre medborgere handler hver dag. Jens Juul mener at borgerne bare kan gå videre ud til Ringvejen. Jeg går den strækning hver dag. Der er langt, hvis du er dårligt gående. Jeg tror at der er kortere vej til Rema 1000 som også er meget billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top