fbpx
Svært at finde boliger til flygtninge
Glostrup skal modtage 17 flygtninge i år, og risikerer at få 6 nye 1. december, som der ikke er bolig til GLOSTRUP. Har du et ledigt værelse i din bolig, så vil Glostrup Kommune rigtig gerne leje det, så de kan videreudleje det til en flygtning. Med de lange ventelister, der i forvejen er til […]

Glostrup skal modtage 17 flygtninge i år, og risikerer at få 6 nye 1. december, som der ikke er bolig til
GLOSTRUP. Har du et ledigt værelse i din bolig, så vil Glostrup Kommune rigtig gerne leje det, så de kan videreudleje det til en flygtning. Med de lange ventelister, der i forvejen er til almene boliger i Glostrup, og med projektet i Stadionkvarteret, der kræver genhusning af mange beboere, så kan det være svært at finde plads til 17 nye flygtninge.
Derfor har kommunen blandt andet på Facebook efterlyst private, der har lyst til at udleje et værelse.
– Vi har fået to hencendelser ind til videre, men vi vil gerne have flere, siger Johan Kroesen, centerchef for Social Service.
Kommunen får besked på, hvilke flygtninge, de skal modtage, cirka 6 uger før de kommer. Først da ved de, om det er en familiebolig eller en bolig til en enlig, de skal ud og skaffe. Med dem, der kommer første november, vil Glostrup have modtaget 11 i år. Dem er der fundet plads til, men kommunen skal ifølge fordelingen mellem kommunerne modtage 17 i år.
-Hvis vi skal have 6 nye flygtninge 1. december, så har vi sandsynligvis ikke boliger nok til dem. Så må vi finde nogle midlertidlige løsninger, siger Johan Kroesen.
Flygtningene tilsidesætter alle normale ventelister til de alemene boliger, så de almindelige ventelister bliver lidt længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top