fbpx
Storsejr i pokalen
Det blev til en fantastisk debut til Christian Greko Jakobsen, der scorede fire mål i 7-0 sejren over Holbæk

FODBOLD. Brøndby IF er videre i DBU Pokalen efter 7-0 mod Holbæk B og I.
Der er stor forskel på Superligaen og et bundhold i 2. division. Det blev virkelig udstillet onsdag i sidste uge, da Brøndby var på besøg i Holbæk. Brøndby havde givet pause til stamspillere som Daniel Agger og Teemu Pukki. I stedet havde Thomas Frank givet debut til Christian ”Greko” Jakobsen, der kom til Brøndby fra Roskilde i sommer. Det viste sig at være en god idé. For allerede efter ni minutter gjorde Greko det til 1-0 til Brøndby. Holbæk var aldrig reelt med i kampen, og da Ronnie Schwartz gjorde det til 2-0 inden pausen var kampen afgjort.

Spillet tynde
I løbet af anden halvleg var det tydeligt, at Brøndbyspillerne havde kræfterne til at fortsætte i 90 minutter, mens Holbæk gik helt i stå. Brøndby spillede sig lige i gennem forsvaret. Greko lavede yderligere tre mål, Schwartz lavede et mere og Hjulsager lavede et enkelt mål.
Kampen gav også comeback til Thomas Kahlenberg.
I næste runde af DBU Pokalen skal Brøndby IF møde HB Køge. Kampen skal som udgangspunkt spilles de 27. oktober, men kan flyttes, hvis klubberne bliver enige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top