fbpx
Masser af arrangementer i Brøndby Hallen
Der bliver godt gang i den i Brøndby Hallen i efteråret. Brøndby Hallen har nemlig en tæt pakket arrangementskalender, hvor der forventes at komme helt op til 65.000

BRØNDBY. Mellem 50.000 og 65.000 gæster, tilskuere eller besøgende forventer Brøndby Hallen, der kommer forbi i løbet af de næste tre måneder.
– Det er naturligvis utrolig mange mennesker, men vi er klar til at tage i mod dem alle, og vi håber meget, at de ud over selve arrangementet, som de er kommet til, også vil nyde det facelift, der er i gangsat på Brøndby Hallens indvendige rammer, fortæller direktør Carsten Boje Larsen.
Selve palletten af arrangementer er meget varierende.
Der lægges ud med Danmarks største håndværkermesse, Carl Ras Håndværkermesse 2015, hvor der alene forventes 12.000 besøgende, og traditionen tro er der selvfølgelig også det velkendte loppemarked.
Der skal også være nogle juletræsfester, hvor blandt andet FOA og FLSmidth kommer med deres medarbejdere samt familie og fylder hallen.

KIF og Fitness
Sport bliver der også masser af, og det er sportsbegivenheder fra den allerøverste hylde. Brøndby Hallens faste samarbejdspartner KIF Kolding København skal selvfølgelig spille tophåndbold i hallen, og det er ikke kun holdene fra den hjemlige liga såsom forrige års danske mester Aalborg Håndbold, der skal spilles mod. Men der bydes også på væld af spændende Champions League kampe, og det for eksempel mod de regerende Champions League mestre – mægtige FC Barcelona.
Som noget nyt kan der også bydes på DM i Fitness, hvor man kan se det ypperste indenfor muskler og flotte kroppe i den rette posering den 3. – 4. oktober, og så håber vi at slutte året af med, at kunne præsentere en sportsbegivenhed i særklasse. Dette forventes offentliggjort sidst på måneden.
– Så vi ser frem til et fantastisk efterår med masser af gang i den, afslutter direktør Carsten Boje Larsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top