fbpx
Lyserød lørdag
BRØNDBY. Lørdag den 3. oktober afholdes landet over lyserød lørdag og så kaldet støt brysterne.  I Brøndby bliver dagen markeret med negleevent i Kulturhuset Kilden. Arrangørerne håber at kvinder, og mænd, kan komme ind fra gaden og få dekoreret deres negle med gellack, en slags neglelak, der holder i ugevis.  Der vil også være almindelig […]

BRØNDBY. Lørdag den 3. oktober afholdes landet over lyserød lørdag og så kaldet støt brysterne.  I Brøndby bliver dagen markeret med negleevent i Kulturhuset Kilden. Arrangørerne håber at kvinder, og mænd, kan komme ind fra gaden og få dekoreret deres negle med gellack, en slags neglelak, der holder i ugevis.  Der vil også være almindelig neglelak til børnene. Alle de penge, der kommer ind, går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde.HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top