fbpx
Indstil en ildsjæl til 2600-Prisen
GLOSTRUP. Formålet med 2600-Prisen er at sætte fokus på og belønne gode gerninger i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Hvert kvartal tildeler Arbejdernes Landsbank 2600-Prisen til de personer, der selv eller i kraft af en organisation/klub har gjort en særlig forskel for byen og/eller byens borgere. Kender du en ildsjæl, der fortjener at blive hyldet, […]

GLOSTRUP. Formålet med 2600-Prisen er at sætte fokus på og belønne gode gerninger i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Hvert kvartal tildeler Arbejdernes Landsbank 2600-Prisen til de personer, der selv eller i kraft af en organisation/klub har gjort en særlig forskel for byen og/eller byens borgere. Kender du en ildsjæl, der fortjener at blive hyldet, så send din indstilling inklusiv din begrundelse via mail til 2600prisen@al-bank.dk senest den 5. oktober. Med prisen følger – foruden æren – et diplom og 2.600 kroner. Dommerkomitéen består af Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank, Mette Hviid fra Folkebladet og Gitte Krogsgaard fra Glostrup Kommune.

1 kommentar om “Indstil en ildsjæl til 2600-Prisen”

  1. Susan Larsen siger:

    jeg synes at Birthe Danielsen som stort set hver dag ligger billeder af Glostrup op i Facebook gruppen: “du ved du er fra Glostrup når” skal have den pris, hun viser både nye og gamle billeder som hun selv har taget, jeg er født i Glostrup og bliver så glad hver gang. 🙂 Glædelig jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top