fbpx
Hvad siger trafikministeren?
  Jeg har inviteret trafikministeren til at komme til Vallensbæk og opleve trafikstøjen, der dagligt plager mange borgere. Der er allerede meget støj fra motorvejene, og det vil kun blive værre fremover, når jernbanen til Ringsted kommer til at køre igennem Vallensbæk. Vi har netop modtaget ministerens svar. Han kan for det første ikke afse […]

 

Jeg har inviteret trafikministeren til at komme til Vallensbæk og opleve trafikstøjen, der dagligt plager mange borgere. Der er allerede meget støj fra motorvejene, og det vil kun blive værre fremover, når jernbanen til Ringsted kommer til at køre igennem Vallensbæk.
Vi har netop modtaget ministerens svar. Han kan for det første ikke afse tid til at komme til Vallensbæk og skriver endvidere, at der ikke er penge til yderligere støjsikring.
Det er en sang, vi har hørt mange gange – og fra skiftende trafikministre. Men med en tidligere trafikministers ord: Det må simpelthen være en bunden opgave at afsætte midler til støjsikring, når man laver større anlægsprojekter som for eksempel motorveje eller jernbaner.
Borgerne i Vallensbæk har brug for, at der kommer handling bag ordene.
Banedanmark har netop opdaget, at en tunnel til 178 mio. kr. ved en fejl optrådte to gange i deres budget. Må jeg foreslå, at man anvender en del af de penge til støjsikring på Vestegnen. 100 mio. kr. burde være nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top