fbpx
Gymnasieelever ordnede have
IMG_4008.jpg
Kian Remeczki og Emil Bang ordnede have i Glostrup for at tjene penge til et velgørende projekt. Foto: Jesper Ernst Henriksen.
Gymnasieelever fra Rødovre Gymnasium var i blandt andet Glostrup for at samle penge ind til Stairway

GLOSTRUP. Der blev slået græs og luget fliser ved Jette Skovgaard i Glostrup i sidste uge. Her var to elever fra Rødovre Gymnasium nemlig forbi for at hjælpe. Eleverne gjorde det for at samle ind til projektet Stairway, der i Filippinerne arbejder for at hjælpe svært belastede gadebørn, blandt andet for at forebygge sexmisbrug samt hjælpe andre fattige børn med at komme i skole.
– De unge gør en indsats, jeg får ordnet min have og vi støtter et godt projekt, sagde Jette Skovgaard om, hvorfor hun havde brugt 500 kroner på at hyre de to gymnasieelever.

Vil gerne arbejde
De to elever fra Rødovre Gymnasium er Emil Bang og Kian Remeczki fra 2. B.
– Vi synes, det er sjovere at lave noget fysisk arbejde end at gå rundt og samle ind, siger Emil Bang om, hvorfor de er ude og ordne have.
De to drenge synes det er vigtigt at hjælpe unge i andre dele af verden, der ikke har de samme muligheder, som dem.
– Det er unge som os, men de har ikke samme muligheder for at studere og få et bedre liv, som vi har, siger Kian Remeczki.
Som en del af optakten til dagen har lederen af Stairway, danskeren Lars Jørgensen, der bor fast i Filippinerne, været på Rødovre Gymnasium og fortælle om projektet.
-Vi får et bedre billede af, hvordan unge har det i resten af verden. Det er ikke alle, der har det lige så godt som os, siger Emil Bang.
Resultatet af indsamlingen er endnu ikke gjort endeligt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top