fbpx
Frivillig fredag fejret i Brønden
Kirsten-S.jpg
Som en del af fejringen af Frivillig Fredag sang Kirsten Siggaard i Brønden i fredags. Foto: Brøndby Kommune
Fredag var der Frivillig Fredag over hele landet, også i Brøndby

BRØNDBY. Brøndby Kommunes aktive borgere i og uden for foreninger på det frivillige, sociale område, fik tak og ros af borgmester Ib Terp (S) på Frivillig Fredag d. 25. september.
Og nysgerrige, der var mødt op, fordi de måske gerne vil være frivillige, blev også budt velkommen af Ib Terp (S), da han fredag var på besøg i Brønden:
– Jeres bidrag har stor betydning for den enkelte borger, og det er et uerstatteligt supplement til den velfærd, som kommunen kan give. Vores velfærd skaber vi nemlig sammen, både som kommune og som borgere. Vi, som kommune, er derfor meget glade for jeres bidrag, og vi er glade for vores gode samarbejde. I er med til at gøre en forskel i manges liv.

Vær gode ved hinanden
De 60 frivillige og nysgerrige, der var mødt op, blev blandt andet fejret af kommunikator Vibeke Arensbak, der gav input til, hvordan man kan kommunikere med hinanden på en god måde:
– De første 20 sekunder tæller, så vi kan jo lige så godt sige godmorgen med et smil, og se ud som om, vi mener det. Og når der nogle gange opstår uenigheder, er det vigtige, hvad du vælger at gøre. Taler du med den, du er uenig med, eller med alle de andre? Det vigtigste er, at vi møder hinanden med nysgerrighed, og at vi frivillige er gode ved hinanden. For vi frivillige skal have lyst til at bruge vores frie tid sammen.

Med omtanke
Under Vibeke Arensbaks oplæg var deltagerne flere gange oppe og stå for to og to at mærke, hvordan de samme ord, sagt med forskelligt kropssprog, kom til at lyde forskelligt.
Som afslutning på arrangementet sang Kirsten Siggaard og fortalte om egne oplevelser med at arbejde frivilligt.

Fakta
Brøndby Kommune støtter Frivilligt Socialt Arbejde med Servicelovens § 18-midler. Der er ansøgningsfrist den 15.december 2015. Læs mere på www.brondby.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top