fbpx
Derbysejr
Tifo.jpg
En tifo er en stor udsmykning som tilskuerne laver tl fodboldkampe. Søndag havde BIFtilhængerne lavet en gladiator. Foto: Mathias Øgendal
Brøndby fik alle tre point mod FCK i søndags i en intens kamp, med en fantastisk kulisse

FODBOLD. Moderne gladiatorer bliver fodboldspiller ofte kaldt. Den vending var nok inspiration til dagens tifo, der spredte sig over tre tribuner og i et kort øjeblik omdannede Brøndby Stadion til et moderne Colosseum. Brøndbys fans så deres egne spillere, som gladiatorerne, der skulle op imod løverne.

Lige første halvleg
Kampen startede med et sug, der gik gennem tilskuerne på stadion.
Efter tre minutter spil lavede Ronnie Schwartz et meget voldsomt frispark, og dommeren hev det røde kort frem. Det var dog en fejl, dommeren selv opdagede, lige inden han viste det til Schwartz, der kunne nøjes med en advarsel. Ellers var det en meget lige første halvleg, men det var FCK, der kom frem til halvlegens to store chancer. Austin spillede sin første hjemmekamp og var medvirkende til, at den sidste ikke blev omsat til et mål.

Første sejr i to år
I anden halvleg kom Brøndby også frem til flere store chancer, og da en afslutning fra Elmander lidt tilfældig havner ved Martin Alberchtsen, kan han heade Brøndby foran 1-0 efter 78 minutter.
Resten af kampen var et stort stormløb mod Brøndbys mål, men det lykkedes ikke FCK at få udlignet, så kampen sluttede 1-0 til Brøndby. Det var den første sejr over FCK i to år. Det fejrede Brøndbys fans med en hilsen fra tifoen, hvor en gladiator står med et sværd og et afrevet løvehoved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top