fbpx
Dameaften i café 13
IMG_7010-2.jpg
Fredag den 18. september afholdt elever fra Brøndby Produktionshøjskole skønhedsaften i cafe 13 i Tranumparken. Foto: Produktionshøjskolen i Brøndby.
Fredag den 18. september var eleverne på krop, stil og mode-linjen på Produktionshøjskolen i Brøndby booket til dameaften i café 13 i Tranumparken

BRØNDBY. Fredag den 18. var skønheden i centrum i cafe 13 i Tranumparken. Denne aften var elever fra Krop, stil og mode-linjen på Produktionshøjskolen i Brøndby inviteret til at servicere de lokale, kvindelige beboere til en skønhedsaften.
Og i følge Henrijette Gadgaard, underviser på Produkionshøjskolen i Brøndby, var der tale om en succes:
– Det var et fantastisk arrangement, fordi sådan et samarbejde i lokalområdet, styrker fællesskabet imellem flere generationer.

Træning skal der til
Produktionshøjskolen i Brøndby har flere linjer med forskellige fag. Denne aften var det eleverne fra krop, stil og mode-linjen, der tilbød de lokale beboere at nyde godt af det, eleverne lærer på Produktionshøjskolen i Brøndby. Og i følge Henrijette Gadgaard var eleverne spændte forud for aftenen:
– Det var nogle spændte og meget nervøse unge mennesker, der skulle ud på deres første produktion, som de har været i skarp træning i, op til arrangementet. Det gælder både med henblik på kundeservice og at udføre en skønhedsbehandling på enrigtig kunde, og ikke bare en af sine medelever. Så der er blevet trænet på højt niveau de seneste uger.
Men eleverne havde ikke noget at frygte, fortæller Henrijette Gadgaard:
– Det endte ud i en kæmpe succes, og eleverne blev rost til skyerne af aftenens kunder. Cafeen var også meget glade for denne fantastiske aften, så glade at vi talte om i fremtiden at komme med en gruppe elever og tilbyde at udføre lignende behandlinger til de daglige brugere af cafe 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top