fbpx
Find avisen på facebook.com/mitfolkebladet
HELE OMRÅDET Folkebladet har fået sin egen web-adresse på Facebook, så det bliver lettere at finde avisen på det store, sociale medie

Vi ved godt, at du er i fuld gang med at tippe dine venner om Folkebladets eksistens på Facebook. Tak for dét. Men nu bliver det lettere. Avisen, der er fra 1911, har nemlig fået sin egen webadresse, så det bliver lettere at finde frem til os på Facebook.

– Vi optrapper i øjeblikket vores tilstedeværelse på Facebook, fordi det er en genialt sted at komme i kontakt med vores læsere og brugere på. Nu bliver det lettere at komme ind på vores Facebook-side og synes godt om. Vi takker for hvert et klik, siger redaktør for avisen på tryk, online og på Facebook, Mads Louis Orry.

Vel mødt på www.facebook.com/mitfolkebladet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top