fbpx
Vær kunstnerisk i Vallensbæk
Rulleskøjter1.jpg
Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK Børnenes videokunst i den digitale kunsthal er blot én ud af mange sjove aktiviteter i sommerferien i Vallensbæk

Indtil den 5. juli kan man se videoværker, lavet af elever fra Pilehaveskolen. Det foregår i den digitale kunsthal på Vallensbæk Station og er en del af den nye samling, der har fået navnet DIAS Urban Collection.
Elever fra Pilehaveskolen i Vallensbæk har i løbet af skoleåret brugt tid sammen med den anerkendte videokunstner Jacob Tækker. Det er der kommet en række små kunst-videoer ud af, som altså nu vises på det store lærred i tunellen på Vallensbæk Station.
Udstillingen byder også på et gensyn med de populære kattevideoer ”Pastellpop” af de tyske kunstnere Bianca Stich og Jan Brand.
Du kan også komme til Sommergymnastik den 21. juni, når balance og styrke er i fokus. Hver søndag til og med den 6. september tilbyder Vallensbæk Kommune dejlig, gratis sommergymnastik i samarbejde med Løb i Vallensbæk og Vallensbæk Gymnastikforening.
Det foregår i Vallensbæk Mose, Rendsagervej 5 kl. 10-11
Alle kan være med. Det er en god idé at medbringe vand og et håndklæde. Se mere på vallensbaek.dk/sommergymnastik.

Mosedans
Den 5. juli er der Mosedans, når Linedancing Vallensbæk igen i år underviser i linedance de fire søndage i juli måned kl. 11-12.
Linedance er god motion, der forbedrer både koordinations- og koncentrationsevnen, forøger energien, giver godt humør og socialt fællesskab.
Instruktionen foregår i en glad, hyggelig og afslappet stemning – i et humant tempo – så alle kan følge med. Læs mere på www.linedancingvallensbek.dk

Skibe og triatlon
Vallensbæk Modelskibsklub holder åbent hus. Det foregår søndag den 19. juli kl. 10-16 i den såkaldte ”Vallensbæk Nordhavn”, Vallensbækvej (nær Vallensbæk Torvevej). Alle er velkomne til at komme og se de flotte modelskibe og få en snak om foreningens aktiviteter.
Du kan også komme til international Ju-Jitsukongres
Kongressen løber af stablen fredag den 7. august til søndag den 9. august i Vallensbæk Idrætscenter.
Programmet vil blive lagt på Ju Jitsu-klubbens hjemmeside www.vjjk.eu
Herudover holder Vallensbæk Rulleskøjteklub rulleskøjteløb søndag den 9. august kl .8-12.30 med start fra Vallensbæk Idrætscenter.
Der bliver afviklet halv- og helmaraton, et børneløb på 3,3 km og et 9,9 km motionsløb for både børn, voksne og motionister samt elite.
Rulleskøjteløbet afholdes for 5. gang på en 3,3 km afspærret rute i Vallensbæk Landsby. Der vil i forbindelse med løbet være trafikændringer mellem kl. 8 og 12.30.
Du kan inden løbet læse mere om trafikændringerne på hjemmesiden www.vallensbaek.dk
Også Vallensbæk Kano og Kajak Club er klar til sommer. Klubben afholder et hyggeligt fyraftensløb i form af minitriatlon, hvor de starter med svømning i havnen, derefter løb og til sidst 10 km i kajak. Det foregår torsdag den 13. august kl. 17.45 i Vallensbæk Havn

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top