fbpx
Pony-ulykke: Dansk Folkeparti parate til handling
foto-4.jpg
Foto: Vallensbæk Brandvæsen.
VALLENSBÆK Efter dagens ulykke ved en grøft i Vallensbæk Mose, hvor endnu en pony måtte reddes op af brandvæsnet, er Dansk Folkeparti parate til handling

Nok er nok. Nu skal der ske noget. Sådan lyder en opsumméring af reaktionen fra Dansk Folkeparti, efter endnu en pony var indblandet i en ulykke i Vallensbæk Mose.  Kl. 10:45 mandag formiddag måtte syv brandmænd fra Vallensbæk brandvæsen rykke ud, da en pony faldt i grøften ved Vallensbæk Mose. Det sker under en måned efter, tre andre ponyer faldt mosen kun 500 meter derfra. Og for et halvt år siden var en hest også faldet i mosen.

Kenneth Kristensen Berth fra Dansk Folkeparti siger fra sin ferie i Prag:
– Det synes jeg ikke er i orden. Vi bliver nød til at se på, hvordan vi gør noget, så det ikke sker igen. Selvfølgelig kan der gøres et-eller-andet.

Kommunalbestyrelsesmedlemmet og nyvalgt folketingspolitiker lytter til vurderingen fra en staldmedarbejder fra ridecentret, der lægger vægt på bevoksningen omkring mosen og grøfterne. Hun sagde i dag til Folkebladet:

– Vi synes, at det er synd for ponyerne. De kan ikke se, at der er en grøft. Så derfor falder de i. Det høje græs spiller en stor rolle, for problemet er, at græsset er en halv meter højt. Det græs skulle slås. For det kan sagtens ske igen.

– Jeg synes, at det er fint, at vi har vilde områder uden græsslåning. Men når vi har højt græs, som er farligt der, så skal det slås, siger Kenneth Kristensen Berth.

– Når jeg kommer hjem, vil jeg bede Henrik (Rasmusen, borgmester, red.) om en redegørelse. Hvis det har samme effekt, vil jeg stille et forslag om at slå græsset. Det er utrolig, at en ponyerne skal gå og falde i, og derfor må vi gøre noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top