fbpx
440 indere i biografen
IMG_5990.jpg
400 indere var taget i biografen. Ikke på én gang. Men stadigvæk flot fremmøde. Foto: Glostrup Bio.
GLOSTRUP Søndag den 12. juli var der film både kl. 9 og kl. 12, og der var praktisk taget fuldt hus begge gange i Glostrup Bio

Forestillingerne var arrangeret af Denmark Telegu Association, der havde lejet salen. Telugu er et indisk sprog, der tales i delstaterne Telangana og Andra Pradesh, som ligger i det sydlige Indien. Alle kom fra en af de to delstater.
Aktuelt kom de dog fra hele Nordsjælland og Sydsverige. Der blev hilst på gamle venner, og alle var glade. Mange af kvinderne og pigerne var i smukke silkekjoler.
Filmen blev efter arrangørernes anmodning – og indisk skik – vist med indlagt pause og med ekstrahøj lyd. Under et par små forfilm, der viste nogle aktuelle optagelser fra deres hjemegn, blev der råbt og hujet, hvorefter man koncentrerede sig om den flotte film.
Baahubali – det betyder ”ham med de stærke arme” – er et historisk drama. der er indspillet på telegu og parallelt hermed på andre indiske sprog. Filmen, der havde verdenspremiere 10. juli, er den første af to, og der er angiveligt tale om det hidtil dyreste projekt i indisk filmindustri.
Man kalder ofte disse meget spektakulære og romantiske indiske film for Bollywood-film, men i dette tilfælde kalder man det spøgefuldt en Tollywood-film” efter sproget telegu.
Karamakar Dugaxala fortæller, at de snart lejer biografen igen, for de meget tilfredse med forholdene i Glostrup Bio. Alle havde en fantastisk dag i Glostrup Bio.
Også de mange børn.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top