fbpx
Tag på dyregård med Brøndby-bus
DSCN0806.jpg
Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY Sommerferieaktiviteter for børn og unge i uge 27 til og med uge 32 er der masser af i Brøndby

Der er ingen, der behøver kede sig i den lange skolesommerferie. Igen i år tilbyder
Brøndby Kommune har en række sommerferieaktiviteter til kommunens børn og unge. Det er Brøndby Ungdomsskole, der arrangerer sommerferieaktiviteterne, der byder på nye spændende og udfordrende ture og aktiviteter, blandet med tidligere års gennemprøvede favoritter. Igen i år stiller kommunens foreninger, klubber og institutioner velvilligt op som samarbejdspartnere.
Kunne du eksempelvis tænke dig, at komme til Dinos Legeland som er et gigantisk indendørs legeland? Eller besøge de søde små havoddere i Den Blå Planet? Måske er du mere til klatring i trætoppene og vil derfor gerne med til Frederiksdal og prøve at klatre mellem trætoppene.
Mulighederne er mange og ud over udflugter, som også går til de velkendte BonBon-land, Knuthenborg, Sommerland Sjælland, Bakken og Tivoli, kan man gratis prøve at spille håndbold, tennis, lave fodboldsjov med BIF eller besøge Dyregården Søholt, hvor man kan kæle med dyrene og bare hygge sig. Du kan også komme ud og sejle, fiske, svømme, køre go-kart, prøve laser games og meget meget mere.
Nogle busture skal der købes billet til, men de fleste aktiviteter, som bl.a. kommunens foreninger beredvilligt stiller med, er oftest gratis. Program med alle Sommersjovs tilbud findes på hjemmesiden sommersjov.dk, på kommunens biblioteker, kulturhuse og i Rådhusets forhal.

Middelalder-ferie
Kom til åbne weekender i Middelalderlandsbyen uge 26 til og med uge 32
Middelalderlandsbyen på Nybovej i Brøndby åbner nemlig  i samarbejde med Middelalderforeningen Korsfarerne, dørene til en række spændende weekender hele sommeren igennem. Hver weekend har hver sit tema. Er du for eksempel til en spændende dag med fremvisning af våben, kamptekniker og krigshistorie? Eller til fremvisning af tøj? Kloster-tigger- og ridderordner? Eller vil du være med, når Kong Valdemar og hof på visit i Landsbyen? Der er gratis entre for alle kl. 10.00 til 16.00 alle weekender sommeren igennem.
Kulturen er åben
Du skal også huske, at der sommeråbent i Kulturhuse og biblioteket uge 28 til og med uge 32
Kulturhusene Kilden og Brønden samt Brøndbyvester Bibliotek har  nemlig åbent hele sommeren. Alle tre huse har et skønt legehjørne for de mindste. I juli måned byder Biffen i Brønden på film hver fredag kl.13.00 for børn i alderen 7-12 år. Programmet kan ses i Brønden.
For skolebørn er der mulighed for at deltage i Sommerbogen gennem Palles Gavebod fra 19. juni til 22. august. Læs og anmeld 3 bøger på www.pallesgavebod.dk og modtag en bog på biblioteket.
Derudover er der som altid et rigt udvalg af aviser, film, spil og bøger med noget for enhver smag. Det er gratis. Se husenes sommeråbningstider på hjemmesiderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top