fbpx
Glostrup byder på mash-up, Amin og rollespil
Sommerhal.jpg
Foto: Glostrup Kommune
GLOSTRUP Der er ingen grund til at sidder derhjemme og kigge ind i væggen over sommerferien, hvis du bor i Glostrup. Læs her, hvad du har af tilbud til en sjov ferie

For lige at nævne i flæng et par gode idéer til sommerferien, er der den 4. til 6. august fra kl. 10-14:30  et rigtigt sjovt tilbud for de 9-13-årige børn. I grupper af 5 til 10 deltagere er klar  Lokalhistorisk Arkiv på Hovedvejen 134 i Glostrup klar til en kreativ, historisk fotoworkshop.
Mash-up hedder det og er et kreativt og digitalt billedværksted. Børnene kommer til at arbejde med både Arkivets store samling af lokalhistoriske fotos og med moderne fotos, som de selv går ud og tager i byen. Nye og gamle fotos manipuleres sammen, nutid og fortid blandes – og resultatet er Mash-up (blanding, red.) lokalhistorie og fotokunst. Med tilbuddet viser Arkivet og børnene, at Historie kan være spændende at arbejde med. Ved at bruge børnenes sprog og nutidige begreber og medier til at formidle historien, bliver det på børnenes egne præmisser.
Mash-up billederne monteres og præsenteres til slut som udstilling for familie, venner og andre interesserede. Udstillingen bliver hængende på arkivet og publiceres desuden på hjemmesiden.
Der er brugerbetaling og tilmeldingen er den 27. juli. Læs mere på arkivets hjemmeside blandt andet.

Våd sommer
Men ikke nok med dét. Er du mere til bevægelse i vand, er der gratis adgang i Glostrup svømmehal for skolebørn bosat i Glostrup i uge 27 og 32. Du kan læse mere på sommeriglostrup.dk om den og andre sjove aktiteter for børn, eksempelvis rollespil, karate, fægtning, cirkusworkshop, fisketur og andet sjov. Der er brugerbetaling for de fleste af aktiviteterne.

Til læseheste
Har du ikke fået nok ord og bogstaver i skolen, kan du også få stimuleret din hjerneceller på denne måde i Glostrup. For eksempel er der bogstavjagt på Glostrup bibliotek for 7-13 årige i uge 27-33.
Kom ind og gå på jagt efter bogstaverne, der er gemt rundt omkring på børnebiblioteket, og se hvilken sætning de danner.
Og der er også Sommerbogen for børn mellem 7-13 år. Læs fem bøger og skriv fem anmeldelser, så får du en gratis bog.

Krudt bagi
Har du fået masser af energi af at sidde stille, så kan du tage til Åben Sommerhal hver mandag-fredag fra 6. juli–7. august fra 10-14. Glostrup Idrætspark har fyldt en sportshal med masser af legeredskaber, hoppeborg, airtrack, bordfodbold, air hockey, badminton og meget mere. Her er der gratis adgang.
Du kan også komme til loppemarked på Glostrup Torv hver lørdag fra kl. 9-14 med underholdning på scenen kl. 11.
Og endelig optræder komiker Amin Jensen på Glostrup Torv med ”Comedy vs. Opera”  lørdag den 11. juli kl. 14-14.30. Og det er skam gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top