fbpx
Post Danmark åbner endnu et posthus i Glostrup
Den stigende nethandel har fået Post Danmark til at åbne endnu et posthus i Glostrup

Det er Min Købmand på Ejbymosevej, der fra den 15. april nu også kan kalde sig posthus.

– Vi er glade for, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu nemmere, når kunderne i området skal hente og sende deres pakker, siger Tonny Povlsen, kundechef i Post Danmark.

I det nye posthus kan kunderne hente pakker, som bestilles til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto – og alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage.

– Vi glæder os meget til at tilbyde kunderne et posthus, som er et nyt og spændende produkt på hylden. Det er vores forventning, at et posthus her hos os i endnu højere grad vil gøre Dagli’Brugsen til et lokalt omdrejningspunkt, siger købmand Fikri Asrihi fra Min Købmand.

Pakker, som er bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere pakken, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor man i dag er vant til at hente sine pakker. Det vil altid fremgå af den besked, man modtager fra Post Danmark, hvor pakken skal afhentes.

I alt har Post Danmark omkring 1.450 udleveringssteder over hele landet, hvoraf de cirka 975 er posthuse og de cirka 475 er Pakkebokse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top