fbpx
Kom til Battle of the Street
FlyerA5-net.jpg
Battle of the Street er arrangeret af Glostrup ungdomsråd, Glostrup ungeguide og Albertslund/Glostrup Produktionshøjskole. Foto: Zone 43
Lørdag den 25. april omdannes skaterparken ved Glostrup Stadion til en action park med fuld smæk på aktiviteterne. En oplevelsesdag for hele familien – men mest for de unge

Det skal være sjovt at være ung i Glostrup.

Og denne dag vil byde på en variation af aktiviteter, opvisning, konkurrencer, musik og events – det er gratis og alle kan være med. Du kan opleve skateboard-opvisning, konkurrencer og tricks på løbehjul, fodbold-pannabane med instruktører, street-basket, klatrevæg med instruktører, MMA-kampsport, DJ og live rap, street food og hoppeborg.

Eventen starter kl. 12 og slutter kl. 17.

Arrangøren, Ungdomsrådet i Glostrup, håber at se en masse glade mennesker, som vil være med til at gøre dagen til en oplevelse for alle. Læs mere om de forskellige aktiviteter på facebook.com/glostrup.ungdomsraad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top