fbpx
Kampen mod depression
henning-jensen.jpg
Foredraget finder sted tirsdag 28. april kl. 19 på Glostrup Bibliotek. Billetter fås på biblioteket eller glostrupbib.dk Foto: Martin Lehmann
Skuespiller Henning Jensen fortæller om sin årelange kamp mod depression tirsdag d. 28. april på Glostrup Bibliotek

Henning Jensen har i store dele af sit liv været ramt af depression. I sit foredrag ”Som at dø” fortæller han om de pinsler og rædsler, som den depressionsramte udsættes for. Samtidig forsøger han at give et positivt bud på, hvordan sygdommen kan overvindes, og hvordan livet kan leves med et bristet sind.

 

En folkesygdom

Depression er i dag den tredjestørste sygdom i verden og tilmed den hurtigst voksende. Alligevel er vores viden om sygdommen og vores forståelse for de mennesker, der lider under den, stadig yderst begrænset – det er en sygdom, der er belagt med tabu. Det er bl.a. den manglende forståelse Henning Jensen sætter ord på i sin personlige fortælling om depression. Ved at tale åbent og ærligt om sygdommen forsøger han at hjælpe andre til at komme igennem lidelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top