fbpx
Glostrup Kommune køber det gamle posthus ved stationen
For at være på forkant med udviklingen af stationsområdet og byens centrum har Glostrup Kommune købt det gamle posthus på Banegårdspladsen 9

Posthuset har en meget central placering i forhold til en fremtidig udvikling af Glostrup Station. Både etablering af letbanen og Transportministeriets planer for at genetablere Glostrup Station som regionaltogsstation med afgange fra Roskilde over Glostrup til lufthavnen, vil indebære en væsentlig udvidelse af antallet af rejsende, der benytter Glostrup Station. Det betyder, at posthusgrunden vil spille en afgørende rolle for, hvordan hele stationsområdet bliver ”fødelinje” for byområderne på begge sider af banen.

– Posthuset ved Glostrup Station har nu stået tomt et par år og været til salg. Vi ønskede at sikre, at vi forsat kan være en aktiv spiller i forhold til udviklingen af byens centrum. Og området omkring Glostrup Station spiller en vigtig rolle i vores planer for at udvikle byen, siger borgmester John Engelhardt.

Kommunalbestyrelsen forventes inden sommerferien at beslutte, om bygningen skal rives ned nu eller anvendes midlertidigt til andre formål, inden en større helhedsplan for bymidten bliver sat i gang – formentlig efter en arkitektkonkurrence i 2016.

Grunden udgør 1.561 m2, mens bygningen udgør 2.050 m2 plus en kælder på 963 m2. Pris 12,7 mio. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top