fbpx
Fuld og på stoffer: 21-årig kvinde faldt i søvn bag rat
COLOURBOX7659357.jpg
Alkohol og stoffer var ingen hindring for at køre bil. I hvert fald ikke for en 21-årig pige fra Birkerød Foto: Colourbox
Sidste mandag var der en heftig omgang spiritus- og narkokørsel i Glostrup, da en Birkerød-pige forsøgte, at snegle sig igennem en af byens hovedårer

At nogle unge mennesker tager stoffer er ingen hemmelighed. Endnu mindre hemmelighed er det, at unge mennesker også drikker alkohol. Faktisk gøres begge ting ofte samtidig.

Men at hele molevitten kombineres med bilkørsel ned ad en befærdet vej og samtidig en lur bag rattet, kan nok alligevel rejse et par øjenbryn.

I al fald var der hele pladen fuld mandag den 6. april morgen, da politiet kl.  09:36 får nys om, at netop en ung kvinde er faldet i søvn bag rattet på Nordre Ringvej i Glostrup. Altså en af kommunes travleste veje.

En borger, der kom kørende ved stedet, opdagede kvinden i bilen og ringede til politiet.

En politipatrulje tog afsted mod åstedet og erfarede, at der var tale om en 21-årig pige fra Birkerød, der ikke blot var på stoffer, men også var fuld og faldet i søvn i lyskrydset.

– Man fandt ud af, at hun var faldet i søvn bag rattet, lyder det fra Københavns Vestegns Politi.

– Den unge kvinde holdt i svingbanen i krydset mellem Jyllingevej og Nordre Ringvej i en tændt bil, lyder det endvidere.

Den 21-årige ’birkerod’ blev anholdt, og der blevet taget blodprøve på Albertslund Politigård. Her blev kvinden sigtet for spirituskørsel og for kørsel på euforiserende stoffer, hvilket kvinden erkendte.

Københavns Vestegns Politi kan ikke oplyse om promille.

Der skete ingen skader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top