fbpx
Døgnrapporten
Spiritus - og narkokørsel

Spirituskørsel

 BRØNDBY. Lørdag den 25. april kl. 04.07 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Højstens Boulevard. Føreren, en 18-årig mand fra Brøndby Strand, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han erkender sigtelsen. Derudover, blev en passager, en 20-årig mand fra Greve, sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Han erkender sigtelsen.

 

Spiritus- og narkokørsel

GLOSTRUP. Søndag den 26. april kl. 02.25 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Skolevej. Føreren, en 21-årig kvinde fra Glostrup, blev skønnet påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Hun erkender sigtelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top