fbpx
Døgnrapporten
Narkokørsel og forsøg på indbrud

Mere narkokørsel

GLOSTRUP. Fredag den 10. april kl. 09.25 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Godsbanevej. Føreren, en 31-årig mand fra Brøndby Strand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Glostrup Hospital. Han blev også sigtet for at køre i en uindregistreret personbil, for at køre med stjålne nummerplader, samt for at køre uden førerret. Han erkender sigtelserne.

 

33-årig kørte fuld

BRØNDBY. Fredag den 10. april kl. 13.44 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Brøndby Nord Vej. Føreren, en 33-årig mand fra Brønshøj, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Spirituskørsel koster dyrt

Bøden for førstegangs-spirituskørsel beregnes efter årsindtægten og promillens størrelse, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Tjener man f.eks. 250.000 kroner, koster kørsel med en promille på 0,51 første gang 5.000 kroner, mens en promille på 1 koster 10.000 kroner og 1,5 hele 15.000 kroner.

Promiller mellem 0,5 og 1,2 udløser altid en betinget frakendelse af kørekortet. Ved promiller over 1,2 mister man førerretten straks.

Når frakendelsestiden er udløbet, skal man først gennemgå et særligt kursus om alkohol og trafik. Derefter kan man begynde at tage kørekort helt forfra.

Promiller over 2 og gentagen spirituskørsel udløser fængselsstraf. Den kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde og afvikling af samfundstjeneste eller alkoholistbehandling.

 

Forsøg på indbrud

BRØNDBY. Lørdag den 11. april kl. 21.30 forsøgte en gerningsmand at opbryde et vindue til en villa på Turpinsvej. Det lykkedes dog ikke gerningsmanden at komme ind i villaen.

 

Sigtet for at køre uden førerret

BRØNDBY. Søndag den 12. april kl. 02.49 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Østbrovej. Føreren, en 16-årig mand fra Ishøj, havde ikke erhvervet sig et kørekort endnu og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Kørsel uden førerret kan koste bilen. Første gang straffes kørsel uden førerret med 7.000 kroner i bøde.  Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top