fbpx
Borgmestre fejrede regenten
Henrik-Rasmussen-og-Sisse-Blay.jpg
Henrik Rasmussen og hustru Sisse Blay Foto: Privatfoto
Dronningens 75-års fødselsdags fejring i Aarhus i sidste uge var også med lokalt islæt i form af borgmestrene fra Glostrup og Vallensbæk

Borgmester Henrik Rasmussen Fra Vallensbæk deltog i fejringen 8. april i Aahus.

– Det var fantastisk at kunne sige tillykke til Dronningen, siger Henrik Rasmussen og fortæller, at han og en gruppe borgmestre også fik set Aarhus i løbet af dagen i ventetiden mellem de officielle elementer af fødselsdagsfejringen.

Borgmesteren fortæller, at alt var meget struktureret ved Dronningens fødselsdag. Lige fra køen med 1.500 indbudte gæster til selve invitationen, der blev leveret til Vallensbæk Rådhus uger før.

– Det er altid skægt at få noget fra Kongehuset. Det bliver nærmest et fælles arrangement for alle os på Vallensbæk Rådhus.

Oplevelsen på dagen for fejringen var også personlig trods de mange mennesker.

– Selvom jeg ikke står og konverserer direkte med hende, så får regentparret på forunderlig vis formået at være nærværende over for os alle.

Henrik Rasmussen tager også lidt læring med sig fra eventen.

– Selvfølgelig lærer jeg også lidt af dette, eksempelvis at fejre en succes. Vi får støvet smokingen af, og vi får skabt et sammenhold på en nærværende måde af hendes succes som 75-årig. Det kan jo godt være, når vi fejrer vores idrætsledere, at vi næste gang gør ekstra meget ud af det. Vi er allerede nu begyndt at bruge vores røde løber ved den lokale event, siger Rasmussen.

 

Glostrup repræsenteret

Borgmester John Engelhardt  fra Glostrup var også inviteret med frue til begivenheden. Og de fik sig en god oplevelse.

– Det var en dejlig oplevelse at være med til at fejre Danmarks Dronnings 75-års fødselsdag. Flot forestilling, flotte kjoler og god feststemning, siger John Engelhardt.

Borgmester i Brøndby, Ib Terp, deltog ikke i fejringen, da han var optaget af private gøremål, som ikke kunne udsættes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top