fbpx
Produktionsskolen gjorde Folkebladet glad
IMG_2174.jpg
Torsdag den 26. februar kiggede Habibe Ceran og hendes klassekammerater (nr. to fra venstre) forbi Folkebladet med kager i anledning af Gør Glad Dag. Det er grafiker Trine Frimand Rifsdal (til venstre), der tager imod.
Torsdag den 26. februar fejrede Glostrup Albertslund Produktionsskole Gør Glad Dag, og det kom heldigvis Folkebladet til gode

– Hvorfor gør I det? Sådan lød den umiddelbare kommentar, da Habibe Ceran og nogle af hendes klassekammerater fra Glostrup Albertslund Produktionsskole torsdag eftermiddag pludselig besøgte Folkebladet med otte hjemmelavede kanelsnegle

– Jamen, vi fejrer Gør Glad Dag, og det synes vi, I skulle være en del af.

 

Husk produktionsskolen

Ideen bag Gør Glad Dag er, ud over at sprede glæde, at gøre opmærksom på, at skolen findes. Skolens forskellige værksteder kan således byde ind på forskellige opgaver.

1 kommentar om “Produktionsskolen gjorde Folkebladet glad”

  1. Produktionsskolens gør glad dag er en evig glædelig tilbagevende begivenhed, både for os som privat personer i Glostrup kommune, men også som virksomhed.

    Den glæde de unge mennesker kommer ud i bybillede med smitter af på os andre, og derfor vil jeg gerne sige initiativtagerne en stor tak for deres fantastiske indsats omkring dette koncept. Jeg ved det ikke er nyt under solen, men derfor skaber det stadig en årlig tilbagevende glæde her i vores virksomhed.

    Vi har det seneste år været igang med at opbygge en ny virksomhed MyBackup.Today , virksomheden er i stadig vækst og vi håber meget på at kunne byde minimum et af de unge mennesker fra lokal områdets produktions skoler velkommen indenfor de næste par måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top