fbpx
Døgnrapporten
Spirituskørsel, indbrud og tricktyveri

Fuld 32-årig kørte bil

BRØNDBY. Fredag den 13. marts kl. 18.43 fik en politipatrulje en anmeldelse om mulig spirituskørsel og bragte personbilen til standsning på Gammel Køge Landevej. Føreren, en 32-årig mand fra Albertslund, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

Stjal smykker

GLOSTRUP. Fredag den 13. marts mellem kl. 08 og 14.30 var der indbrud i en lejlighed på Glentevej. Gerningsmanden opbrød en dør og stjal smykker og kontanter.

 

Efterlyser tricktyv

GLOSTRUP. Lørdag den 14. marts kl. 17.54 blev det anmeldt, at der havde været tricktyveri på Vestergårdsvej. En 49-årig mand var udsat for et tricktyveri i hans hjem. Gerningsmanden skaffede sig adgang til boligen ved at bede den 49-årige mand notere et telefonnummer. Gerningsmanden stjal en pung og beskrives som:

Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, 180 cm og almindelig kropsbygning.  Han var iført sort jakke, sorte bukser og sort kasket.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Kørte uden kort

VALLENSBÆK. Lørdag den 14. marts kl. 12.55 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Vallensbæk Torvevej. Føreren, en 33-årig mand fra Vallensbæk Strand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Det viste sig også, at han kørte i frakendelsestiden og blev sigtet for dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top