fbpx
Døgnrapporten
Narkokørsel, tricktyve og indbrud

Narkokørsel

BRØNDBY. Fredag den 6. marts 2015 kl. 03.35 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Kisumparken grundet kørsel imod færdselsretningen. Føreren, en 18-årig mand fra København, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han kørte uden et gyldigt kørekort, og blev sigtet for kørsel uden førerret. Derudover, blev han sigtet for at køre imod færdselsretningen og for besiddelse af euforiserende stoffer. Han nægter sigtelserne.

 

Spirituskørsel

BRØNDBY. Onsdag den 4. marts 2015 kl. 11.05 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Holbækmotorvejen grundet slingrende kørsel. Føreren, en 64-årig mand fra Greve, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og bragt til blodprøve på Hvidovre Hospital. Han erkender sigtelsen.

 

Indbrud i skole

VALLENSBÆK. I tidsrummet fra tirsdag den 3. marts 2015 kl. 23.30 til onsdag den 4. marts 2015 kl. 05.30 var der indbrud i en skole på Horsbred. Gerningsmanden brød ind via et vindue og stjal elektronik fra et kontor.

 

Sigtet for narkokørsel

BRØNDBY. Onsdag den 4. marts 2015 kl. 11.15 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Nygårds Plads. Føreren, en 24-årig mand fra Hvidovre, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Det viste sig også, at han kørte uden gyldigt kørekort og blev dermed sigtet for kørsel uden førerret.

 

Sigtet for at køre uden førerret

BRØNDBY. Fredag den 6. marts 2015 kl. 11.15 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Roskildevej. Føreren, en 27-årig mand fra Brøndby, kørte uden et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret.

 

Forsøg på tricktyveri

BRØNDBY. Lørdag den 7. marts 2015 kl. 15.41 forsøgte en kvinde at begå et tricktyveri Ved Kirkebjerg mod en 86-årig kvinde. Kvinden forsøgte at skaffe sig adgang til lejligheden under påskud af lige at være flyttet ind i ejendommen, og beskrives som: kvinde, dansk af udseende, 23-26 år, 170 cm, almindelig kropsbygning, kort brunt hår. Iført beige tørklæde.

 

Tricktyve efterlyses

VALLENSBÆK. Fredag den 6. marts 2015 kl. 14.30 blev en 70-årig kvinde udsat for et tricktyveri på Nørrebred. Den 70-årige kvinde blev først kontaktet af to mænd, da hun var kommet hjem efter at have handlet ind i et supermarked. De kontaktede hende under påskud af at spørge om vej og stjal hendes dankort. De beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 170 cm, almindelig kropsbygning, sort hår og iført hue.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 170 cm, almindelig kropsbygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top