fbpx
Døgnrapporten
Tricktyve, efterlysning, og narkokørsel

 

Indbrudstyv efterlyses

VALLENSBÆK. Mandag den 23. februar 2015 kl. 10.17 begik en gerningsmand et indbrud i en villa på Broksøvej. Gerningsmanden skaffede sig adgang til villaen via en dør og flygtede fra stedet, da han blev opdaget i sin gerning. Han beskrives som: Mand, anden etnisk udseende end dansk, 180-190 cm, almindelig kropsbygning og sort hår. Han var iført mørkeblå jakke med pelskrave.

 

Kørte ulovligt uden kørekort

BRØNDBY. Torsdag eftermiddag stoppede en politipatrulje en personbil på Brøndbyøstervej. Personbilen havde lavet et ulovlig venstresving. Føreren, en 23-årig mand fra Brøndby, var frakendt førerretten og blev dermed sigtet for at køre i frakendelsestiden og for ulovlig venstresving.

 

Narkokørsel

BRØNDBY. Søndag den 1. marts kl. 01.45 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Søndre Ringvej. Føreren, en 21-årig mand fra København, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter sigtelsen.

 

 

To tricktyve efterlyses

GLOSTRUP. Fredag den 27. februar 2015 kl. 15.50 blev en 71-årig mand udsat for et tricktyveri i hans eget hjem på Magnoliavej. Gerningsmændene skaffede sig adgang til hjemmet under påskud af at være fra kommunen, der skulle visitere hjemmet. De stjal kontanter og beskrives som:

A: Kvinde, sydlandsk af udseende, 30-35 år, ca. 170-175 cm, almindelig kropsbygning, sort hår.

B: Kvinde, sydlandsk af udseende, 30-35 år, ca. 175-180 cm, almindelig kropsbygning, sort hår. Iført sort tørklæde.

 

Kørsel uden førerret

GLOSTRUP. Fredag den 27. februar 2015 kl. 18.40 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Hovedvejen. Føreren, en 32-årig mand fra Ishøj, kørte uden førerret og blev sigtet for dette. Han erkender sigtelsen.

 

Tricktyv efterlyses

GLOSTRUP. Fredag den 27. februar 2015 kl. 15.12 blev en 79-årig kvinde udsat for et tricktyveri på Østervej. Gerningsmanden kontaktede den 79-årige kvinde under påskud af at spørge om vej. Han stjal hendes pung og beskrives som: A: Mand, østeuropæisk af udseende, 55-60 år, 165-170 cm høj, almindelig kropsbygning og med kort, sort hår. Iført en mørk jakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top