fbpx
Tid&Sted
Vintertur i Vestskoven HELE OMRÅDET. Lørdag den 7. februar er der mulighed for at deltage i en af Dansk Vandrelaugs vandreture i Københavns omegn. Den 18 kilometer lange vandretur starter fra Glostrup Station/ Busholdeplads kl. 9.00, og i spidsen går den erfarne turleder Tove Skands fra vandrelaugets københavnsafdeling. Turen følger Kløverstierne til Vestskoven. Frokosten nydes ved […]

Vintertur i Vestskoven

HELE OMRÅDET. Lørdag den 7. februar er der mulighed for at deltage i en af Dansk Vandrelaugs vandreture i Københavns omegn. Den 18 kilometer lange vandretur starter fra Glostrup Station/ Busholdeplads kl. 9.00, og i spidsen går den erfarne turleder Tove Skands fra vandrelaugets københavnsafdeling.

Turen følger Kløverstierne til Vestskoven. Frokosten nydes ved Vestskovens Naturcenter, hvor der kan købes varme drikke og kage. Hvis vejret er OK, bestiges Herstedhøje. Turen fortsætter via Kringelstien. Derefter slår vandreturen et smut indenom Vikingelandsbyen og når Risby klokken cirka 15.

 

Folkeuniversitet i Vallensbæk

VALLENSBÆK. Vil du være med til at starte et folkeuniversitet i Vallensbæk? Så er det nu, du har chancen.

Du kan komme til informationsmøde torsdag den 5. februar på Vallensbæk Rådhus kl. 18-19.30. På mødet vil sekretariatsleder, Poul Erik Kandrup fra Folkeuniversitetets Komitestyrelse være til stede. Han fortæller om de forskellige faktorer, som er i spil, når man vil starte et nyt folkeuniversitet. Bagefter er der mulighed for at stille supplerende spørgsmål.

Formålet med mødet er at danne en komité af frivillige borgere, som har lyst til at være igangsættere på projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top