fbpx
Skønheden kommer fra Brøndby
2-2.jpg
24 årige Nicklas Pedersen fra Brøndby har som den første dansker nogensinde vundet titlen som Mr. World. Foto: www.missandmisterofdenmark.com
Verdens smukkeste mand kommer fra Brøndby. Sidste sommer vandt Nicklas Pedersen fra Brøndby nemlig titlen som Mr. World

– Faktisk er den korrekte betegnelse verdens mest eftertragtede mand. Det handler nemlig om mere end blot at se godt ud.

Sidste sommer vandt 24 årige Nicklas Pedersen fra Brøndby som den første dansker nogensinde titlen som Mr. World. En konkurrence, der foregik i Sydengland, og som han kvalificerede sig til ved at blive kåret til Mr. Danmark 2014 af ”Miss and Mister of Denmark”, som har rettighederne til Mr. World i Danmark med Lisa Lents som direktør.

Efter et efterår, der har budt på fuldt rejseprogram og store oplevelser, var Nicklas Pedersen tilbage i Brøndby for at fejre jul og nytår sammen med familie og venner. Og fortælle Folkebladet om sine oplevelser.

 

Mere end smuk

Naturligvis bliver man kun kåret som Mr. World, hvis man ser godt ud. Men der skal mere til ifølge Nicklas Pedersen:

– Selve konkurrencen varede i 16 dage, hvor 50 mænd fra hele verden konkurrerede i forskellige discipliner, for eksempel sport og ekstremsport. I en af konkurrencerne var vi igennem et militært øvelsesprogram, der svarer til det, nogle engelske specialtropper træner i, så det handler altså om meget mere end blot at se godt ud og at kunne smile.

Men da de 16 dage var gået, var det altså Nicklas Pedersen fra Brøndby, der kunne stå tilbage med det største smil:

– Det var helt vildt. Vi stod der på scenen, og det blev råbt op, hvem, der var blevet nummer tre, så nummer to, og så blev mit navn nævnt som vinder. Først troede jeg ikke på det. Og så blev jeg glad.

 

Hårdt arbejde følger

Nicklas Pedersen skulle bruge de første par uger efter sejren til at finde ud af, at han virkelig havde vundet. Men det havde han, og han blev med tiden også klar over, at sammen med titlen, fulgte ansvar og opgaver. Organisationen, der står bag titlen, er nemlig meget fokuseret på, at Mr. World og den tilsvarende Miss World skal involvere sig i forskellige almennyttige opgaver, at titlerne altså skal bruges til at skabe opmærksomhed om emner og sager, der trænger til opmærksomhed. Noget, der passer Nicklas Pedersen rigtig godt:

– Jeg er jo uddannet tømrer, og jeg regner med, at jeg sammen med den nye Miss World skal til Haiti, der i 2010 var udsat for et stort jordskælv. Jeg håber, jeg med titlen, og det at jeg er tømrer, kan være med til at hjælpe der.

 

Skolen

At Niclas Pedersens vej til titlen som Mr. World er gået over tømrerfaget har sin naturlige forklaring:

– Jeg var nok bedst til sådan noget som idræt i skolen. Hvorimod de boglige fag ikke var det bedste, jeg vidste. Alligevel endte jeg med at få en ret god afgangseksamen, hvilket måske var lidt overraskende for mine lærere. Men jeg havde alligevel ikke lyst til tre år mere i gymnasiet, jeg ville lave noget med mine hænder. Derfor blev jeg tømrer, og det er jeg rigtig glad for.

 

Måske tømrer igen

Men selvom hammer, søm og sav altså lige nu er lagt på hylden, så er det ikke utænkeligt for Nicklas Pedersen, når titlen som Mr. World skal gives videre til en anden, at han vender tilbage til tømmerfaget:

– Jeg kan godt lide at bruge mine hænder, og jeg er meget glad for at være tømrer, så jeg vil bestemt ikke udelukke, at jeg en dag skal arbejde som tømrer igen. Men lige nu nyder

jeg bare det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top