fbpx
Gang i gospel i Glostrup
Fra den 27. februar til 1. marts kan man deltage i årets store årets store gospel­begivenhed i Glostrup

Er du træt af vinteren og trænger til et ordentligt skud energi, så syng. Fra fredag den 27. februar til søndag den 1. marts har man mulighed for at teste, om kuren virker. Glostrup Gospel inviterer nemlig til gospelworkshop i lokale omgivelser på Nordvang Skolen. Workshoppen slutter med en koncert i Østervang Kirken. Workshoppen er et tilbud til alle og det er ingen hindring, at man aldrig i sit liv har sunget en gospelstrofe.

 

Kur mod træthed

– For nybegyndere er en gospel workshop en mulighed for at finde ud af, om gospel er noget for en, siger sanger og korleder i Glostrup Gospel Laura Kjærgaard, der styrer deltagerne gennem sangene. Hun deler dirigentstaven med svenske Malcolm Chambers, en rutineret sanger og dirigent.

For Laura er der ingen tvivl om, at gospelworkshoppen er en effektiv kur mod vintertræthed:

– Der er ikke noget som sang og musik, der kan ryste folk sammen, og man kan ikke undgå at blive grebet af den gode stemning. Jeg glæder mig, siger Laura, som Danmark lærte at kende i den første udgave af X Factor i 2008.

 

Man kan læse mere og tilmelde sig på www.glostrupgospel.dk. Det koster 200 kr. Man skal være over 18 år for at deltage.

Koncerten søndag 1. marts finder sted i Østervang Kirken kl. 16.30.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top