fbpx
Døgnrapporten
Butikstyveri og narkokørsel

Kørsel uden førerret

BRØNDBY. Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 22.15 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Gammel Køge Landevej. Det viste sig, at føreren, en 24-årig mand fra Taastrup, ikke var i besiddelse af et kørekort. Han blev dermed sigtet for at køre uden førerret.

 

Narkokørsel

GLOSTRUP. Mandag den 16. februar 2015 kl. 02.15 bragte en politipatrulje en personbil til standsning efter den foretog en ulovlig vending på Hovedvejen. Føreren, en 27-årig mand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han blev også sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved at have foretaget ulovlig vending.

 

Kørsel uden førerret

BRØNDBY. Onsdag den 18. februar 2015 kl. 11.25 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Brøndbyøster Boulevard, da føreren ikke havde sikkerhedssele på. Føreren, en 31-årig kvinde fra Hvidovre, kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da det var administrativt inddraget. Hun blev derfor sigtet for at køre uden førerret og for kørsel uden sele. Hun erkender sigtelsen.

 

Narkokørsel i Glostrup

Fredag den 20-02-2015 kl. 00.25 bragte en politipatrulje en personbil til standsning, efter den foretog en ulovlig uvending på Hovedvejen. Føreren, en 18-årig mand fra Taastrup, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter sigtelsen. Han blev derudover også sigtet for at foretage en ulovlig uvending.

 

Butikstyveri

GLOSTRUP. Torsdag den 19. februar 2015 kl. 16.15 fik politiet en anmeldelse om butikstyveri på Hermods Allé. En butikskontrollant tog tyvene på fersk gerning og tilbageholdte dem til politiet kom til stedet. Begge gerningsmænd blev sigtet for butikstyveri.

 

Narkokørsel

BRØNDBY. Søndag den 22. februar 2015 kl. 04.38 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Park Allé grundet fremkørsel for rødt lys. Føreren, en 20-årig mand fra Frederiksberg, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han blev også sigtet for at køre uden førerret og for at køre overfor rødt lys.

 

Spirituskørsel

GLOSTRUP. Fredag den 20. februar 2015 kl. 22.30 standsede en politipatrulje en personbil på Hovedvejen. Føreren, en 51-årig mand fra Glostrup, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han erkender sigtelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top