fbpx
Døgnrapporten
Narkokørsel, tricktyv, og kørsel uden kørekort

Narkokørsel

BRØNDBY. Natten til onsdag i sidste uge bragte en politipatrulje rutinemæssigt en personbil til standsning på Brøndbyøster Torv. Føreren, en 20-årig mand fra Brøndby, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

Tricktyv efterlyses

BRØNDBY. Tirsdag i sidste uge blev en 75-årig kvinde udsat for tricktyveri i Brøndby Strand Centrum. Gerningsmanden spurgte hende om prisen på en trøje og stjal så den 75-åriges pung. Han beskrives som:

Mand, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 170 cm. Kraftig kropsbygning, hvid hudfarve, sort hår. Iført 3/4 lang

brun frakke og en kalot.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Kørte uden kørekort

GLOSTRUP. Torsdag middag stoppede politiet en personbil på Erhvervsvej. Føreren var en 37-årig mand fra Herlev, der kørte i frakendelsestiden og blev sigtet for dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top