fbpx
Døgnrapporten
Tyveri, brand og større trafikulykke

Anholdt for at køre påvirket

GLOSTRUP. Mandag den 2. februar 2015 kl. 21.00 bragte en patrulje rutinemæssigt en personbil til standsning på Nordre Ringvej. Bilisten, en 37-årig mand fra Herlev, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer og fik foretaget en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket. Den 37-årige mand blev derfor bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Derudover viste det sig, at han var frakendt førerretten, og han blev derfor også sigtet for at køre i frakendelsestiden. Da det var tredje gang, han blev taget for narkokørsel inden for tre år, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskering.

 

Sigtet for kørsel uden førerret

GLOSTRUP. Mandag den 2. februar 2015 kl. 00.09 blev en personbil bragt til standsning på Nordre Ringvej. Føreren, en 30-årig mand fra Smørum, havde ikke noget kørekort, og han blev sigtet for kørsel uden førerret. Den 30-årige mand kørte i en afmeldt bil med nummerplader, der tilhørte en anden bil. Han blev derfor også sigtet for kørsel i uindregistreret køretøj, for uberettiget brug af nummerplade og for kørsel uden forsikring.

 

Tyveri i tog

VALLENSBÆK. Lørdag den 31. januar 2015 mellem kl. 06 og 08 på S-togsruten mellem Nørreport og Vallensbæk, fik en person stjålet sin mobiltelefon og diverse kort.

 

Tyveri fra personbil

GLOSTRUP. Torsdag den 5. februar 2015 kl. 12.15 ved Glostrup Shoppingcenter brød en tyv ind i en personbil ved at knuse vinduet i førersiden. Tyven stjal en taske med værdigenstande i.

 

Solouheld

GLOSTRUP. Torsdag den 5. februar 2015 kl. 16.42 fik politiet en anmeldelse om mulig spirituskørsel på Frederikssund motorvej. Politiet kom til stedet. Føreren, en 45-årig mand fra Polen, kørte galt og påkørte et autoværn under uheldet. Der var ingen personskader. Den 45-årige mand blev skønnet beruset og fik foretaget en alkometer-test, der indikerede en promille over det tilladte. Han blev anholdt, sigtet for spirituskørsel og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

Lejlighedsbrand i Brøndby

BRØNDBY. Vestegnens Brandvæsen modtog søndag aften en melding om ild i kælder på adressen Gillesager i Brøndby Kommune. Da brandvæsnet ankom var situationen en lidt anden – ilden havde godt fat i en stuelejlighed. Der blev indsat et røgdykkerhold for at slukke branden og evakuere beboerne i opgang. Begge udrykningsenheder fra Vestegnens Brandvæsen deltog i slukningsarbejdet. Én patient blev kørt til hospitalet af Region Hovedstaden.

 

Større trafikulykke på motorvejen i Glostrup

GLOSTRUP. Seks biler var involveret i et større trafikuheld på Motorring 3 torsdag morgen. Der var stor materiel skade og en enkelt person var fastklemt. Brandvæsnet fik frigjort personen, som blev kørt på hospitalet. Derefter blev der ryddet op på motorvejen, så morgentrafikken kunne fortsætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top