fbpx
Lokale institutioner og hjemmepleje får besvaret spørgsmål om storbrand af Glostrup Kommune
IMAGE_4987.jpg
Håndteringen af branden går godt, lyder det fra rådhuset i Glostrup, der er i kontakt med institutioner Foto: Mathias Øgendal
GLOSTRUP På rådhuset har det i forbindelse med branden på Paul Bergsøes Vej handlet om at håndtere information og besvare spørgsmål om de kommunale institutioner og den kommunale hjemmepleje i området, hvor politiet har varslet forsigtighed i forbindelse med røgudviklingen

Ole Toftegaard har som beredskabschef i Glostrup Kommune ikke været på Paul Bergsøes Vej, hvor en brand opstod i morges, men har tæt kontakt til Tim Jensen, der er indsatsleder på branden.

– Men jeg er fuldstændigt tryg ved den håndtering af situationen som politi, brandvæsen og beredskab varetager. Der ligger klare aftaler om hjælp i kommunernes risikobaserede dimensioneringsplaner henover kommunegrænserne når der er behov for det og derfor ser vi her – ganske som ved branden i butikscentret i Vestervangskvarteret sidst i 2014 – at der ydes bistand til Vestegnens Brandvæsen fra eksempelvis København, fortæller Ole Toftegaard.

– Så beredskabet fungerer som det skal.

Ole Toftegaard forklarer, at på rådhuset i Glostrup har det “naturligt nok” handlet om at håndtere information og besvare spørgsmål om de kommunale institutioner og den kommunale hjemmepleje i området, hvor politiet har varslet forsigtighed i forbindelse med røgudviklingen.

– Det har fungeret fint og institutionslederne har udvist fornuft og omtanke.

Om brandens opståen vides på nuværende tidspunkt ingenting. Al koncentration på brandstedet koncentreres om at slukke branden. Derefter går teknikerne i gang med at finde årsagen til brandens opståen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top