fbpx
Døgnrapporten
Narkokørsel i Brøndby BRØNDBY. Fredag den 1. januar kl. 02.20 blev en bilist standset af en politipatrulje på Turpinssvinget. Føreren, en 20-årig mand fra Valby, blev sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret og for at overtræde våbenloven.   Tricktyve efterlyses i Glostrup Shoppingcenter GLOSTRUP. Søndag […]

Narkokørsel i Brøndby

BRØNDBY. Fredag den 1. januar kl. 02.20 blev en bilist standset af en politipatrulje på Turpinssvinget. Føreren, en 20-årig mand fra Valby, blev sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret og for at overtræde våbenloven.

 

Tricktyve efterlyses i Glostrup Shoppingcenter

GLOSTRUP. Søndag den 11-01-2015 kl. 16.50 fik en kvinde stjålet sin mobiltelefon efter at være blevet kontaktet af to mænd, hvis påskud var, at de ville forære hende og hendes veninde en pude. De to tyve beskrives som:

Mand, anden etnisk end dansk af udseende, 25-30 år, 185 cm, muskuløs, havde skægstubbe. Iført mørkt tøj og bar et stribet gråt/sort/hvidt tørklæde.

Mand, anden etnisk end dansk af udseende, 40-50 år, 170 cm, kraftigt bygget, gråt kort hår. Iført brun jakke, cowboybukser og mørke sko.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top