fbpx
Trafikvold: Lussing gav 30 dages fængsel
Glostrup Ret har netop idømt en 39-årig mand 30 dages fængsel for at stikke en 18-årig bilist en lussing efter en mindre uoverensstemmelse i trafikken

Raseri over en mindre trafikuoverensstemmelse mellem to bilister på en p-plads ved Østbrovej den 19. juni kl. 19.40 koster nu en 39-årig mand fra Glostrup en fængselsstraf. Efter uoverensstemmelsen steg han nemlig ud af sin bil, gik resolut hen til modparten, en 18-årig mand fra Glostrup, skældte ham hæder og ære fra og stak ham en syngende lussing.

Den unge mand kørte fra stedet men kom tilbage med betjente fra Københavns Vestegns Politi, som senere fik identificeret voldsmanden via bilens ejer. – Der var tale om trafikvold, og det lagde retten vægt på ved udmålingen af straffen, siger anklager Caroline Schjønning.

Den 39-årige har taget betænkningstid i forhold til en eventuel anke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top