fbpx
Tid&Sted
 Nytårsmarch  HELE OMRÅDET. Der er Nytårsmarch i Vestskoven den 1. januar kl. 14. Hjerteforeningen og Naturfredningsforeningen er arrangør. Turen er 5-6 kilometer lang og går ad en afmærket rute på stierne i Vestskoven – og for de særligt friske måske en smut op over Herstedhøje. Mødestedet er Herstedøster Skole, Trippendalsvej 2 i Albertslund. Der er […]

 Nytårsmarch

 HELE OMRÅDET. Der er Nytårsmarch i Vestskoven den 1. januar kl. 14.

Hjerteforeningen og Naturfredningsforeningen er arrangør.

Turen er 5-6 kilometer lang og går ad en afmærket rute på stierne i Vestskoven – og for de særligt friske måske en smut op over Herstedhøje. Mødestedet er Herstedøster Skole, Trippendalsvej 2 i Albertslund.

Der er arrangeret et festligt bankospil med mange fine præmier på den afmærkede rute gennem skoven. Alle kan være med – det er gratis at deltage i gåturen. Der er ingen tilmelding, man møder bare op.

Efter turen er der mulighed for, at man kan sætte sig ind i aulaen på Herstedøster Skole og eventuelt nyde en kop medbragt kaffe og kage.

Vil du høre mere om nytårsgåturen, så kontakt Jann Larsen fra Hjerteforeningens lokalkomité i Glostrup-Rødovre på tlf.: 36 41 06 13 eller mail: jann.larsen@mail.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top