fbpx
Pris til den kommunale Tandpleje
diplomoverrækkelse.jpg
å billedet fra venstre: Overtandlæge Kitte Nottelmann, klinikassistentelev Lamia Ghoussy og skolechef fra SKT, Skolen for klinikassistenter og Tandplejere Bo Danielsen Foto: Brøndby kommune
Den kommunale tandpleje i Brøndby har vundet prisen som årets læreplads. Noget der glæder overtandlæge Kitte Nottelmann

Der var store smil i tandplejen den 20. november. Tandplejens elev gennem 10 måneder, Lamia Ghoussy, havde nemlig indstillet tandplejen til prisen som årets læreplads.

Hvert år kåres en af de 100 arbejdspladser, som elever fra Skolen for klinikassistenter og Tandplejere, SKT, er i praktik hos.

 

Godt arbejdsmiljø i centrum

Da skoleleder Bo Danielsen fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere, overrakte prisen sagde han:

– Jeg er glad for, at det er en kommunal arbejdsplads, der får prisen. I disse år tales der meget om vigtigheden af det gode arbejdsmiljø, og denne pris er et bevis på at sådan et, har I her i tandplejen. Det har stor betydning for personalet, at arbejdspladsen sørger for godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder for personalet til glæde for personalet, men sandelig også for de borgere, som I tager jeg af hver dag. Når der er et godt arbejdsmiljø, viser det sig også i, at jeres borgere får den allerbedste service, og det er jeg ikke i tvivl om, at de får i Brøndby tandpleje.

 

God arbejdsdag

Det var tandplejeelev Lamia Ghoussy, der havde indstillet den kommunale tandpleje i Brøndby. I sin tale lagde Bo Danielsen da også vægt på Lamia Ghoussys ord:

– Det er dejligt at læse Lamias indstilling, når hun skriver: I Brøndby tandpleje er der plads til alle. Vi har et godt flow i løbet af en travl arbejdsdag. Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Vi har nogle gode ledere, der lytter til os og er rigtig gode til at spørge ind til, om vi medarbejdere har det godt. Jeg har nogle supergode kolleger, der både støtter og hjælper mig. Vi har et skønt stort hus med et godt klima, moderne klinikker og godt samarbejde imellem kollegerne. Vi har det sjovt sammen, hvilket også afspejler sig i, at vi har glade patienter. I Brøndby Tandpleje er der plads til, at man kan vokse og udvikle sig fagligt

 

Glad overtandlæge

Overtandlæge Kitte Nottelmann var stolt og meget glad og takkede på egne og personalets vegne for den fine anerkendelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top