fbpx
Når gløggen er god
GBjul14.jpg
Det gratis kulturarrangement var endnu engang en succes blandt glostrupborgerne. Foto: Glostrup Bio
Der var ros til såvel musikken som gløggen, da Glostrup Byorkester i lørdags spillede julekoncert for fuldt hus i Glostrup Bio

De mange tilhørere var mødt op til god julestemning lørdag eftermiddag, hvor biografsalen genlød af glade juletoner fremført af et veloplagt nisseorkester og en endnu mere veloplagt dirigent, Bjarne Holm, samt solist og konferencier Lisbeth Sørensen.

I pausen havde biografens altid muntre og hjælpsomme frivillige sørget for gløgg og godteposer, som var sponsoreret af Folkebladet, og at dømme efter publikums højlydte tilkendegivelser, var det en god og velsmagende gang varm, krydret rødvin. Det kunne da også høres efter pausen i Byorkestrets anden afdeling, idet stemningen og temperaturen i salen steg flere grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top