fbpx
Lokal tilfredshed med måling: DF størstpålandsplan
Det er en slet skjult stolt gruppeformand for DF i Glostrup, der kan konstatere, at en måling nu peger på, at hans er størst i landet, hvis der var valg i dag

Det med at være største parti i Glostrup har vi jo prøvet ved de seneste to valg til Europaparlamentet, peger gruppeformand Flemming Ørhem fra Dansk Folkeparti på, efter en ny meningsmåling er gået landet rundt og peger på, at Dansk Folkeparti ville blive stemt ind som landets største parti, hvis der var valg i dag.

– Jeg indrømmer da gerne, at det begge gange var en tilfredsstillende fornemmelse, siger Ørhem.

– At vi nu i en enkelt meningsmåling skulle blive største parti i Folketinget viser blot, at vælgerne i stigende antal er enige i den politiske retning, Dansk Folkeparti ønsker for Danmark. Og det er jo dejligt – for Danmarks fremtid.

Dog har Flemming Ørhem et forbehold.

– Men inden vi bliver overstadige af begejstring skal vi lige klappe hesten. For det første er forskellen mellem vælgertilslutningen til Dansk Folkeparti, Venstre og Socialdemokratiet i meningsmålingen meget lille. For det andet er en meningsmåling et øjebliksbillede, der hurtigt kan ændre sig. Men jeg nyder da øjeblikket, siger gruppeformanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top