fbpx
Linje 142 får ny midlertidig rute
Fra midten af december kører linje 142 ikke længere til Skovlunde Station

I stedet kører hver anden afgang via Harrestrup til Malmparken Station, hvor passagerer, der skal til Skov-lunde kan køre videre med linje 145. Øvrige afgange kører til Ejby Sommerby, hvor bussen vender og kører tilbage mod Vanløse.

Det skriver Movia i en pressemeddelelse.

Ændringen af linje 142s rute er midlertidig, og fra 1. april 2015 kan passagererne igen komme med linje 142 til Skovlunde Station. Den nye linjeføring betyder, at der hver anden gang køres direkte ad Ejby Mosevej, Statenevej og Harrestrupvej direkte videre til Skovlunde Station og hver anden gang betjenes Bjergbakkevej, hvor bussen vender i den nordlige ende og kører ad Statenevej og Harrestrupvej videre til Skovlunde Station

Du kan finde oplysninger om både linje 142 og linje 145 på moviatrafik.dk eller rejse-planen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top