fbpx
BSI Fodbold: Vi har gjort, hvad vi har fået besked på
I sidste uge afslog kommunalbestyrelsen en ansøgning fra BSI Fodbold på grund af manglende dokumentation. Formanden fastholder, at Fødevarekontrollen har efterspurgt bedre køle-frys forhold

Kommunalbestyrelsen i Brøndby afslog i sidste uge at imødekommen en ansøgning fra BSI Fodbold om økonomisk hjælp til at købe en ny fryser og et nyt køleskab. Fordi de mente, der manglede dokumentation for behovet. Zahid Mansoor er formand for BSI Fodbold, og han mener, at nogle af Kommunalbestyrelsesmedlemmerne har givet sagen en uheldig drejning:
– Det er trist, at politikere og idrætsledere som Kent Magelund, der også er viceborgmester konstant skaber dårlig stemning og en dem-og-os situation. Deres manglende grundighed og tillid til vores udsagn fra Fødevarestyrelsen er i dag blevet genstand for billig politisk populisme.

Intet at komme efterSamtidig fastholder Zahid Mansoor, at bestyrelsen i BSI hele tiden har gjort, hvad de er blevet bedt om:
– Jeg var ikke selv tilstede, da Fødevarestyrelsen var på besøg sidste gang. Men det var vores kantinebestyrer og et bestyrelsesmedlem, og de fortalte mig, at noget var påpeget skriftligt og noget mundtligt. Fødevarestyrelsen antydede, at de ville vende tilbage relativt hurtigt for at se, om de mundtligt påpegede forhold var ordnet. Da vores bestyrelsesmedlem og kantinebestyrer spørger om, hvad der kan ske, hvis ikke der bliver rettet op, svarer kontrollanten, at vi kan få dyre bøder. Desuden udviste han forståelse for at vi er en frivillig forening, hvis lokaler og maskiner, kommunen i bund og grund råder over. Efter disse oplysninger, reagere jeg naturligvis på det overfor kommunen med en ansøgning. Det kræver stadig ikke raketvidenskab at se, at maskinerne synger på sidste vers.

Nyt besøgEfter kontrolbesøget i maj, altså et besøg, der gik forud for ansøgning til Brøndby Kommune, har BSI Fodbold haft besøg af Fødevarekontrollen en gang mere, den 13. november. Her blev det indskærpet, at køle- og fryseforholdene ikke var tilfredsstillende, og det er væsentligt ifølge Zahid Mansoor:
– Vi har desuden haft besøg af en køleskabsreparatør i klubben helt tilbage i juli måned, da maskinerne netop heller ikke var i orden dengang, og den dokumentation sidder vi også inde med, som også kommunens tekniske forvaltning har modtaget. Desuden har bestyrelsen den 16. december også indhentet en statusrapport af en køle-frys-montør, som bekræfter at forholdene ikke er i orden

Kunne have afslåetInden Kommunalbestyrelsen i sidste uge afviste sagen, havde de flere gange forgæves bedt BSI Fodbold om dokumentation for behovet i form af en skriftlig kontrolrapport fra Fødevarekontrollen. Noget der undrer Zahid Mansoor:
– Det undrede mig, at kommunen havde brug for dokumentation fra os, hvis alt var i skønneste orden, havde vi nok ikke sendt ansøgningen. Deres henvendelse og forespørgsel om dokumentation tyder jo på, at de ikke har kunnet finde dokumentationen ligesom os på nettet på findsmiley.dk. Jeg må indrømme at jeg med lys og lygte har søgt efter den og det er ikke lykkedes mig, eftersom registreringsændring har gjort, at den tidligere rapport er out of date og ikke er at finde. Derfor bad jeg Fødevarestyrelsen om at kigge forbi igen.

Det er ikke osI det hele taget mener Zahid Mansoor, at klubben hele vejen igennem har gjort, hvad den har fået besked på, og at sagen drejer sig om noget helt andet:
– Det korrekt, at de har spurgt om dokumentation, hvilket vi ikke har kunnet finde, her fem måneder efter deres sidste besøg. Desuden var det en mundtlig påtale af, hvad jeg har fået af vide, hvilket jeg stoler hundrede procent på, men jeg synes, det er ærgerligt i forhold til sagens drejning og de små sko, populister i kommunen går i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top