fbpx
Babu og Toke underholdte i Glostrup
Gang-i-DK4.jpg
Sidse Kristensen, Sarah Christensen og Sihana Kamili fik taget et billede med deres idol Toke. Foto: Jesper Ernst Henriksen
Babu og Toke kom og spillede deres tre største hits på Glostrup Torv

Godt 50 mennesker var lørdag mødt op på Glostrup Torv for at høre to unge danske musikere give koncert, og flere kom til i løbet af den halve time, som den samlede koncert varede. Tre af dem var Sidse Kristensen, Sihana Kamili og Sarah Christensen, der mest var kommet for at høre Toke.

– Vi ville også gerne høre Babu, men vi kan bedre lide Toke, sagde de. De følger mest Toke på de sociale medier, og når han optræder som vært eller skuespiller på tv. De fik endda lov til at tage et billede med idolet efter koncerten.

– Det er rigtig fedt, at han tager sig tid til at tage billede med os, men det er også en del af det at være kendt, sagde de.

 

Gang i Danmark

De to musikere kom til Glostrup som en del af kampagnen Gang i Danmark, der skal skabe mere liv i de små og mellemstore byer. Formålet er at få folk til at shoppe i for eksempel Glostrup i stedet for at tage ind til København. Gang i Danmark kommer rundt med en lille lastbil, der hurtigt kan omdannes til en scene. På den måde bliver det muligt at spille flere koncerter hver dag, og dermed nå ud til flere lidt mindre byer, som for eksempel Glostrup. Det er de tre piger fra Glostrup glade for. De vil gerne høre musik på Glostrup Torv.

– Hvis det er nogen, vi kender, så kommer vi, siger de.

Næste mulighed for at høre musik på Glostrup Torv er 24. januar, hvor publikum måske bliver skiftet lidt ud. Her giver Maria Montell nemlig koncert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top