fbpx
Smag på en sjældenhed
GLOSTRUP Vinspecialisten – Kokkens Vinhus på Hovedvejen i Glostrup byder fredag og lørdag på gratis smagsprøver og nydelse ud over det sædvanlige. Det sker ved en eksklusiv smagning af Ron Zacapa Limitiada 2014. Det er en mørk luksusrom fra Guatemala, som findes i et begrænset antal flasker.

 

Hvis du sætter pris på et godt glas, bør du lægge vejen forbi Vinspecialisten på Hovedvejen 102 på fredag fra klokken 14 til 17 og lørdag fra klokken 11 til 14. Her inviterer Michael Kok til Danmarkspremiere på og gratis smagning af rommen Ron Zacapa Limitada 2014.

 

– Mørk rom bliver mere og mere populært blandt vores kunder. Derfor glæder vi os til at byde kunder og byens handlende inden for i butikken til en dag, der er dedikeret til velsmagende og meget sjælden rom, siger Michael Kok, som er butiksindehaver af Kokkens Vinhus.

 

Smagningen hos Kokkens Vinhus er eksklusiv i mere end én forstand. Ron Zacapa er nemlig en af de fineste og mest berømte rom i verden. Og på lørdag er det blandt andet varianten Ron Zacapa Limitada 2014, der gives smagsprøver på. Det er en særlig udgave, der kommer på markedet d. 21. november i et begrænset antal flasker. Vinspecialisten har eksklusivret på salget ind til 5. december.

 

Juvelen fra Guatemala

Ron Zacapa Limitada er fremstillet i det frodige Guatemala. Rommen, der er mellem seks og 24 år gammel, har lagret i særligt udvalgte tønder i en urtehave placeret højt over skyerne i et køligt klima i Guatemalas højland i to år. I denne højde giver den rige og frugtbare jord næring til mere end 20 forskellige urter såsom fennikel, koriander, anis og estragon, som til gengæld diskret spreder duft i luften og gennemtrænger rommen.

 

Bag Limitada-versionen står Lorena Vasquez. Hun er en af verdens blot fem kvindelige master blendere, og hun udvælger personligt de tønder, som Ron Zacapa lagres på.

 

Udover Ron Zacapa Limitada omfatter porteføljen varianterne Ron Zacapa 23 og familiens kronjuvel, Ron Zacapa XO. Mærket er at finde på top 10 for verdens bedste luksus-spiritusser ifølge World Luxury Association. Ron Zacapa findes ud over i fine spiritusbutikker, velassorterede vinforhandlere samt gode barer og restauranter rundt omkring i verden. ​

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top