fbpx
Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen testede formen inden valget
Ledelsesduoen i Venstre skal optræde som et team, og det fik de lejlighed til at øve sig på i Glostruphallen i torsdags

 

 

Med mindre end et år til folketingsvalget, er det ved at være tid til at få sparket gang i baglandet, der er så afgørende en arbejdskraft i de hektiske uger op til et valg. Derfor har Ventres ledelse, Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen, været på tur rundt i landet og tale, primært med medlemmerne af Venstre. Det var egentlig et åbent møde, hvor alle kunne komme og stille spørgsmål til de to ledere af Venstre, men det var primært Venstres egne medlemmer, der mødte op.

– Jeg synes, det er gået strygende. Der kom 100 mennesker, det er i den gode ende, så jeg er meget tilfreds, sagde Peter Molnit, formand for Vesntre i Glostrup, efter arrangementet.

 

Ingen lovning på ny station

Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen brugte første halvdel af mødet på at fortælle om venstres fem fokuspunkter frem mod valget. Der er fokus på lavere skat på arbejde, flere private arbejdspladser, udlændingepolitikken, kriminalitetsbekæmpelse samt sundhedsvæsnet. Folkebladet spurgte efter mødet Lars Løkke Rasmussen, om han kan hjælpe sin partikollega i Glostrup med den udvidelse af Glostrup Station, som står højt på ønskelisten, men det kunne han ikke.

– Vores prioritet fremadrettet, det vil være at gå ind og se noget mere på privatbilismen. Vi skal finde en balance. I de kommende år vil der blive investeret meget i offentlig transport, og det er fint, men vi skal også lige huske vejene. Færdiggørelse af Frederikssundsmotorvejen for eksempel, sagde Lars Løkke Rasmussen. Han sagde dog samtidig, at der ikke er nogen konflikt mellem investeringer i veje eller offentlig transport og Venstres politik om nulvækst i den offentlige sektor.

-En station er en investering. Det er det offentlige forbrug, det er det du køber skolebøger og betaler lærerlønninger for, vi kun vil lade stige med pris og lønudviklingen. Derudover er der et investeringsbudget, sagde han.

 

Næsten klar til valg

De i alt ti møder med Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen var også en form for opvarmning til valget. Efter krisen i Venstre, hvor der ifølge flere medier var tæt på at blive formandsvalg, blev Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen mere ligestillet. Venstre taler nu mere om ledelsen end om formanden, og de to skal øve sig i at køre et parløb, i stedet for at stå alene og tale. Det var der mulighed for at øve sig på i lidt mere venskabelige rammer, end når folketingsvalget er udskrevet. Og det går ifølge formanden godt.

– Det går meget godt, men det kan man jo ikke selv bedømme. Kristian og jeg har haft otte ud af ti møder, typisk større end det her. Jeg kan mærke, at folk glæder sig til valget, sagde Lars Løkke Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top