fbpx
Få den hund du fortjener
Den anerkendte hundetræner Rolf Andersen, besøger Glostrup Bibliotek for at fortælle om det at anskaffe og have hund.

Onsdag den 19. november vil hundetræner Rolf Andersen på Glostrup Bibliotek holde foredrag om det at anskaffe sig en hund og fortælle om, hvad man bør opfatte som takt og tone i håndteringen af det nye familiemedlem. Både i hverdagen og i omgangen med andre hunde.

– Skal man opnå en hund, der lystrer af glæde, gælder det om at opdrage hunden til at være en medspiller og ikke en modspiller. Derfor må præmierne være en sjov øvelse, og ikke mad, siger Rolf Andersen og tilføjer

– Det er ret svært at bedømme, hvor megen mad en hund får i løbet af dagen med godbidstræning, og det er vel nok en af årsagerne til, at man ser så mange overvægtige hunde i gadebillederne.

 

Mange emner

Under foredraget kommer Rolf Andersen igennem valg af hunderace, den første prægning og hvordan man begynder den træning, der skal ende med at den lille ny kan gå pænt i snor, komme når der bliver kaldt, og ikke, ender med at blive utilpasset og måske endda aggressiv

– Hvert år aflives omkring 12.000 hunde i Danmark, og det er bestemt ikke udelukkende på grund af sygdom eller alderdom, siger Rolf Andersen og fortsætter:

– Der er rystende mange eksempler på hunde, der aflives, fordi den nu er blevet voksen, og ikke er yndig længere, at den gør fordi den er alene alt for længe af gangen, eller at lille Peter på fem alligevel ikke tog det ansvar på sig, som familien ellers havde aftalt med ham, da han så inderligt ønskede sig en hundehvalp, siger Rolf Andersen

Rolf Andersen understreger, at hans foredrag ikke er en opsang:

– Tvært imod er det et foredrag om, hvor sjov en hobby det er at have og træne en hund.

 

Foredraget onsdag d. 19. november fra kl. 19.00 – 21.00 inkl. pause og spørgetid, er et samarbejde mellem AOF Vestegnen og Glostrup Bibliotek, og foregår i salen på Glostrup Bibliotek. Billetter købes via hjemmesiden www.glostrupbib.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top