fbpx
Døgnrapporten
Kosmetiktyv på spil GLOSTRUP. Fredag den 21. november kl. 16:37 blev tricktyveri anmeldt i Glostrup Shopping Center. En ukendt gerningsmand spurgte en 47-årig kvinde om vej til stationen og stjal hendes kosmetikpung fra hendes taske. Pungen indeholdt make-up og smykke. Gerningsmanden beskrives som: A. Mand, anden etnisk baggrund end dansk, 30-35 år, 177-178 cm høj, […]

Kosmetiktyv på spil

GLOSTRUP. Fredag den 21. november kl. 16:37 blev tricktyveri anmeldt i Glostrup Shopping Center. En ukendt gerningsmand spurgte en 47-årig kvinde om vej til stationen og stjal hendes kosmetikpung fra hendes taske. Pungen indeholdt make-up og smykke. Gerningsmanden beskrives som:

A. Mand, anden etnisk baggrund end dansk, 30-35 år, 177-178 cm høj, lyst kort hår. Iført falmet tøj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpoliti Øst, Hvidovre, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Vær skeptisk

Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.

Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.

Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top